Magyar foci

Paulo Sousa a Videoton ultráit oktatta - fotó

megosztom

A Videoton csapatánál Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként a csapat ultracsoportja és a klub szakmai stábja barátságos mérkőzésen feszült egymásnak.

A kétszeres BL-győztes portugál is beállt focizni a szurkolókkal

A fehérvári klubnál sűrűn hangoztatják, hogy mennyire fontosnak érzik a családias légkör megteremtését valamint a szurkolók kiszolgálását. A drukkerekkel való jó viszony elsődleges feladatatok közé tartozik a Videotonnál, erre szolgált az a kezdeményezés is, ami idehaza kuriózumnak számít.

A Győr elleni "ezüstrangadó" előtt a piros-kék klub szakmai vezetéséből és irodai alkalmazottaiból álló csapata mérte össze erejét az RDB ultracsoport tagjaival.

"Örömteli dolog, hogy klubunk vezetése megbecsüli az RBD ultráit, és nem üres frázis a Vidi-család emlegetése" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Őri Márk, a szurkolói tömörülés vezére. "Nem tudok róla, hogy más kluboknál is lenne ilyen kezdeményezés, az viszont biztosan egyedülálló az országban, hogy az adott klub ügyvezetője és egy kétszeres BL-győztes világsztár is együtt focizik a klub fanatikusaival. Ez egy olyan kezdeményezés, amely véleményünk szerint segíti a vezetés, a szakmai stáb és a szurkolók közötti kapcsolatot, valamint kifejezi az egységünket. Az elmúlt időszakban nagyon sokan támadták a klubunkat, a szakvezetőnket, és becsmérelték az eredményeinket. Mi úgy gondoljuk, hogy ezekkel a közös focikkal jelezzük a külvilág számára is, hogy elkötelezettek vagyunk klubunk sikerei mellett, és hiszünk a kitűzött célok elérésében. Mert ezek az alkalmak a sportélmény mellett egy újabb kommunikációs csatornát jelentenek a szurkolók és a klub alkalmazottai között!"

Fotó: vidi.hu

megosztom