Átigazolás

A Juventus ajánlatot tesz van Persiért

Újabb neves kérője akadt az Arsenal holland támadójának, a Premier League idei gólkirályát immáron az olasz bajnok is megszerezné.

Van Persie kapós lesz /

Sajtóhírek szerint Torinóban a Scudetto elhódítása után máris a következő szezon játékoskeretén dolgoznak a klubvezetők.

A Juventus vezetése a nyár folyamán 30 millió eurós ajánlatot kész letenni az Arsenal asztalára Robin van Persiért, míg a játékosnak heti 180 ezer fontos fizetést kínálnak.

A dolog szépséghibája, hogy a 28 éves csatár értéke a fent említett összeg másfélszerese (45 millió), ráadásul amellett, hogy Arséne Wenger foggal-körömmel ragaszkodik majd legjobbjához, a Manchester City és a Barcelona is megvásárolná a játékost a holtszezonban. 

Robin van Persie élete legjobb szezonján van túl, hiszen 30 góljával megnyerte a Premier League gólkirályi címét valamint a játékosok és a szakírók is őt választották az év futballistájának Angliában. A holland csatár csapatával, az Arsenallal viszont nem nyert semmit, a harmadik helynek köszönhetően viszont jövőre a Bajnokok Ligája főtábláján indulhat.