Átigazolás

Az Everton 800 ezer fontért leigazolná Megyerit

Az angol Daily Mirrorr szerint az Everton szerződtetné Megyeri Balázst, a görög Olimpiakosz kapusát. A liverpooli együttes 800 ezert fontért vásárolná ki szerződéséből az utánpótlás-válogatott játékost.

Az angol Daily Mirrorr szerint az Everton szerződtetné Megyeri Balázst, a görög Olympiakosz kapusát. A liverpooli együttes 800 ezert fontért vásárolni ki szerződéséből az utánpótlás-válogatott játékost.

A lap arról ír, hogy David Moyes menedzser régóta figyeli Megyerit, aki az amerikai Tim Howard vetélytársa lenne a csapatban. A 22 éves légiós kiváló idényt zárt, az év kapusának választották Görögországban, úgy, hogy 2011. november 1-jén, a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen védte először az Olimpiakosz kapuját a szezonban, és 28 bajnoki, BL- és Európa Liga-meccsen mindössze 14 gólt kapott azóta. 18-szor nem tudták bevenni a hálóját az idényben, így nagy szerepe volt csapata bajnoki címvédésében, a kupasikerben, és abban, hogy az Olimpiakosz az EL nyolcadöntőjéig jutott. Megyeri szerződése 2013 nyarán jár le a pireusziaknál.