Átigazolás

Van Bommel visszatér a PSV-hez, Montolivo érkezik Milánóba

Több fontos dolgot bejelentett a Milan szombaton: a holland középpályás, Mark van Bommel visszatér hazájába, a PSV Eindhovenhez. A vörös-feketék pedig leigazolták a válogatott Riccardo Montolivót, aki ingyen érkezik a Fiorentinától.

A vörös-feketék leigazolták a válogatott Riccardo Montolivót, aki ingyen érkezik a Fiorentinától.A Rossonerik szombati sajtótájékoztatója előtt Massimiliano Allegri vezetőedző a Milan TV-nek elmondta, hogy a 27 éves Montolivóval erősödik a csapat. "Nagyon tehetséges és technikás játékos. A Milan versenyképes marad, folytatjuk a megkezdett munkát".

A 32-szeres olasz válogatott Montolivo szerződése lejárt a firenzeieknél, ingyen szerezte meg a Milan. 

Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso és Filippo Inzaghi után újabb labdarúgó jelentette be távozását. Mark van Bommel szerződése szintén lejár a nyáron, visszatér Hollandiába a PSV-hez, ahol korábban hat évig játszott. A Milan 2 millió eurós fizetéssel marasztalta volna a 2012-2013-as idényre a 35 esztendős futballistát, de a kőkemény középpályás az eindhovenieket választotta, ahol vezetőként is számítanak rá pályafutása után.