Átigazolás

Raúl közel áll a hatmilliós katari szerződéshez - sajtóhír

A spanyol marca.com beszámolója szerint a Real Madrid korábbi, a Schalke jelenlegi játékosa akár órákon belül aláírhatja szerződését valamelyik katari együtteshez, mivel ügynöke Dohában, a közel-keleti ország fővárosában tárgyal.

Raúl a Schalke egyik mérkőzésén 2011-ben.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Királyi Gárda korábbi sztárja az arab világban fejezi be a karrierjét, mivel menedzsere, Ginés Carvajal Dohában járt pénteken, hogy tárgyaljon a csatár átigazolásáról. Egyelőre még sok a kérdőjel az ügyben, az uralkodócsalád közvetlenül beleszólhat a helyi futballiga ügyeibe, így azt is megszabhatja, hogy melyik csapat kit szerződtethet. A marca szerint így még nem lehet biztosan tudni, melyik együttesbe kerülhet a spanyol játékos.

Katari információk szerint Raúl hatmillió eurót kaphat egy évre. Amióta megszakította a tárgyalásokat a Schalke vezetőségével a szerződéshosszabbításról, Angliából, az Egyesült Államokból, Kínából és több közel-keleti országból is kapott ajánlatot, de úgy tűnik, Katart választotta következő - és talán utolsó - állomáshelyének.