NB I

Nyert a Pápa, kiesett a Vasas

megosztom

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a Lombard-Pápa 1-0-s győzelmet aratott hazai pályán a Kecskemét felett, ezzel az utolsó két forduló eredményétől függetlenül kiharcolta a bentmaradást.

Lombard-Pápa - Kecskemét

Ítéletidőben kezdődött a mérkőzés, amelyen a hazaiak két ziccert elhibáztak, míg a Kecskemétnek igazi gólszerzési lehetősége ebben a játékrészben nem volt.

A második félidőben mindkét csapat előtt több nagy helyzet adódott, amelyből a Pápa jött ki jobban azzal, hogy Lovrencsics egy lehetőséget kihasznált, s ezzel benntartotta csapatát az élvonalban.

A pápaiak győzelmükkel előreléptek a 13. helyre, az utolsó előtti Vasas hátránya így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan hétpontosra nőtt a 14. Kaposvárral szemben.

OTP Bank Liga 28. forduló
Lombard Pápa Termál FC-Kecskeméti TE 1-0 (0-0)
Pápa, 1000 néző, v.: Iványi
gólszerző: Lovrencsics (73.)
sárga lap: Rodenbücher (50.), illetve Bertus (68.)
Pápa: Szűcs L. - Horváth L., Tóth G., Rodenbücher, Németh M. - Farkas A., Gyömbér, Inutile (Quintero, 57.) - Arsic (Dóczi, 81.) - Lovrencsics, Seye (Présinger, 86.)
Kecskemét: Antal - Koszó, Póti, Varga R., Forró (Puskás, 90.) - Pekár (Bertus, 60.), Cukic, Litsingi, Savic - Tököli, Lencse

 

megosztom