Karrier

Magath szerint az EL-t nyerő Diego visszatér a Wolfsburghoz

Felix Magath, a német VfL Wolfsburg vezetőedzője biztos abban, hogy Diego, a csapat brazil középpályása, aki a spanyol Atlético Madriddal kölcsönjátékosaként Európa Ligát nyert szerdán, ősszel újra a Bundesligában szerepel majd.

Diego egy góllal segítette győzelemhez az EL bukaresti döntőjében az Atléticót a Bilbao ellen, és elmondása szerint még nem biztos abban, hogy hol folytatja a pályafutását. Szerződése 2014-ig a Wolfsburghoz köti, ugyanakkor úgy tűnik, hogy néhány gyengébben sikerült év után Spanyolországban megtalálta a helyét, és újra olyan szinten képes játszani, mint korábban még a Werder Bremenben.

Diego örül a kisfiával az Atlético Madrid-Athletic Bilbao Európa Liga-döntő után Bukarestben 2012-ben.

Felix Magath, a Farkasok mestere szerint viszont nem nagyon van kérdés a brazil játékos jövőjét illetően: "Július 1-jétől Diego újra nálunk szerepel. Gratulálok neki, remekül játszott az Európa Ligában. De szerződése van velünk, számítok rá, hogy a nyári felkészülésben részt vesz a csapattal."

A középpályást tehát korábbi mestere visszavárja, kérdés, hogy az Atlético tud-e olyan ajánlatot letenni érte, ami meggyőzheti a Wolfsburg vezetőit.