Átigazolás

Patót és Robinhót nem küldi el, Gansót mindenképp megvenné a Milan

Serginho, az AC Milan korábbi játékosa és jelenlegi brazíliai megfigyelője szerint a piros-fekete klub nem akar minden áron megszabadulni alulteljesítő csatáraitól, Robinhótól és Patótól, de Gansót, a Santos fiatal játékosát mindenképp meg akarja vásárolni.

Pato állandó sérülései miatt gyakorlatilag nem tudott játékba lendülni az utóbbi években, Robinho pedig egy-két mérkőzésen felülmúlta ugyan saját átlagteljesítményét, de általában nagyobbnál nagyobb kihagyott helyzeteivel "villogott" csak. Ennek ellenére Serginho szerint nem árulják a játékosokat.

"A Milannak egyáltalán nem áll szándékában eladni őket, csak akkor lehet ilyesmiről szó, ha ezt a játékosok kimondottan kérik. Azt viszont nehéz lenne elképzelni, hogy hazatérnek Brazíliába. Még mindig van esélyük nagy európai klubokban játszani, így szerintem nem költöznének haza" - reagált az egykori védő a pletykákra, amelyek szerint Pato a Corinthiansnál, Robinho pedig a Santosnál köthetne ki.

A brazil Santos játékosa, Ganso A jelenleg kapcsolattartóként dolgozó korábbi játékos szerint ugyanakkor a Milan a Santosszal üzleti kapcsolatba kerülhet, méghozzá Ganso megvásárlása kapcsán.

"A klub folyamatosan figyeli őt, hiszen nagyszerű játékosnak tartják. A brazil foci egyébként is nagy pillanatok előtt áll, hiszen több értékes "gyémánt" is léphet egy szintet a közeljövőben, ha európai klubhoz kerül. Elég, ha Ganso mellett Neymart vagy Leandro Damiaót említem" - mondta Serginho.