Átigazolás

A Newcastle cáfolja a Cissé eladásáról szóló pletykákat

  • Balázs László

Papiss Demba Cissé nem hagyja el a St. James' Parkot. A Newcastle sztárcsatára a L'Equipe-nek adott olyan interjút, amely azt sugallta, hogy elhagyja a Newcastle Unitedet, ám klubja cáfolja, hogy távozna.

Papiss Demba Cissé nem megy sehova - Fotó: caughtoffside.com

A szenegáli válogatott Cissé a L'Equipe nevű francia sportlapnak a következőket mondta:

"Hosszú távú célom, hogy a legnagyobb klubokban játszak, meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját. Gyerekkorom óta imádom a Real Madridot."

Ezek a szavak gyorsan pletykákat szültek egy esetleges átigazolásról, azonban a Newcastle tagad mindenféle ilyen szóbeszédet.

"A L'Equipe-nek adott interjújában Papiss egy Real Madriddal kapcsolatos kérdésre válaszolt, ő pedig elmondta, hogy gyerekkora óta nagyon szereti a klubot. Ezt nem szabad amolyan gyere és vigyél el felszólításnak értelmezni" - olvasható a klub hivatalos közleményében.

"A játékos csakis a Newcastle Unitedre koncentrál, és nem szeretne semmi mást, minthogy a csapattal a lehető legjobban fejezze be a szezont."

Papiss Cissé szenzációsan kezdte St. James' Park-béli karrierjét, 13 mérkőzésen 13 gólt lőtt a Premier League-ben. Ezután nem csoda, hogy több európai nagycsapattal is hírbe hozták.

A Newcastle United számára fontos lesz, hogy nagyszerű formájukat átmentsék a következő szezonra is, mivel legjobb játékosaikat minden bizonnyal csak így fogják tudni megtartani.