Átigazolás

A Napoli egy vagon játékost kaphat Lavezziért az Intertől

Olasz források szerint az Inter és a Napoli elnökei, Massimo Moratti és Aurelio De Laurentiis tárgyalásokat kezdtek Ezequiel Lavezzinek, a nápolyiak csatárának az átigazolásáról.

Lavezzi Moratti nagy kedvencei közé tartozik, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy az argentin az őszi szezont már az Interben fogja kezdeni. Még akkor is, ha 31 millió euró a kivásárlási ára és az egyaránt elég gazdag Manchester City illetve a Paris Saint-Germain is szeretné megszerezni.

Ezequiel Lavezzi örül egy gólnak a Napoli mérkőzésén a Serie A-ban 2012-ben.

A két klubelnök kapcsolata ugyanis híresen jó, ráadásul az Inter egy marék játékost ajánlott fel a csatárért cserébe. Az szinte biztos, hogy az ebben a szezonban kölcsönben Nápolyban játszó Goran Pandev véglegesen is délre költözik, de szó van Andrea Ranocchia, Davide Faraoni és Joel Obi klubcseréjéről is.

Pandev kivételével csupa fiatal játékost érinthet az üzlet, igaz, közülük Ranocchiát lehet, hogy nehezen engedi el Moratti, mivel ő az Inter egyetlen 30 év alatti középhátvédje, és az kiderült a szezonban, hogy a rutin mellé egy kis sebesség sem árt a milánóiak védelmébe, ugyanis Samuel, Lúcio és Córdoba is rendszeresen alulmaradtak a versenyfutásokban.