Ferencváros

Csúnyán ráfizethetnek a fradisták a Pápa elleni vereségre

megosztom

A hétvégén a kiesés elöl menekülő Pápától hazai környezetben vereséget szenvedő Ferencváros játékosainak elképzelhető, hogy többmilliós bírságot kell majd kifizetniük.

Mint ismert, a Lombard-Pápa Lovrencsics Gergő duplájával értékes győzelmet aratott az Üllői úton, ugyanakkor zöld-fehér oldalról mélyen megalázó volt ez a pofon és nemcsak az eredmény szempontjából.

Détári Lajos alakulata pocsékul futballozott, már helyzetkialakítással is komoly gondjai akadtak, a lélektelen játéknak pedig meg is lehet a következménye.

"Elnézést kérek mindenkitől, akik a meccsre kilátogattak, vagy akik televízión keresztül nézték, és az életükből 1 és fél órát elpocsékoltak... - írta Facebook-oldalán Kubatov Gábor, az FTC elnöke. "Elnézést szeretnék kérni a szurkolóinktól és azoktól a gyerekektől, akik a mai délelőtt, a Fradi zöld-fehér mezében a Népligetben kihajtották szívüket, lelküket értünk és ma ezt látták. Elnézést szeretnék kérni az ultráinktól, akik végig a csapat mellett álltak, elnézést szeretnék kérni az idősektől, akik évtizedek óta járnak ide, az Üllői úti stadionba,mert a mai nap méltatlan volt a FTC 113 éves hagyományaihoz. Elnézést szeretnék kérni az összes sport és futballrajongótól, mert ez a mai teljesítmény egyszerűen értékelhetetlen."

A hírek szerint a Siófok elleni utolsó hazai bajnokira a szurkolói kártyával ingyenesen lehet majd belépni a hazai szurkolóknak, a bevételkiesést viszont majd a játékosoknak kell állnia.

Ilyen eset korábban is előfordult: egy 2010-es Győr elleni bajnokin több mint tíz millió forintot kellett befizetni a játékosoknak a klub kasszájába.

 

megosztom