Internazionale

A triplázó Milito nem szeretné, ha Blanc vagy Villas-Boas érkezne

A városi rivális legyőzése után az Internek még maradt esélye, hogy az utolsó fordulóban odaérjen valamelyik nemzetközi kupaszereplést biztosító helyek egyikére. A Milan ellen mesterhármast jegyző Diego Milito úgy véli, hogy a fekete-kékek jó teljesítményében Andrea Stramaccioninak nagy szerepe van.

Milito eddigi legjobb szezonját produkálja az Interben

Diego Milito vasárnapi triplájával 23. gólját szerezte meg az idei szezonban, ennél pályafutása során egyszer, a 2008/2009-es idényben szerzett többet, még a Genoa játékosaként 24-et. Az argentin támadó interes időszakát nézve a legjobb teljesítményét produkálja, a dél-amerikai feltámadásának hála az Internek maradt némi esélye arra, hogy jövőre indulhasson valamelyik európai kupában. Ugyanakkor Milito ezt az érdemet elsősorban a megbízott vezetőedzőnek, Andrea Stramaccioninak tulajdonítja.

"Azt gondolom, hogy megérdemelné ezt a munkát, és reméljük, hogy maradni is fog. Már számtalanszor elmondtuk, hogy jól érezzük magunkat vele" - mondta Milito a Sky-nak.

"Nyilvánvalóan erről nem mi döntünk, hanem a klub, de remélem marad. Nagyszerű edző, aki nagyon fiatal, és teli van ambícióval. Nagyon jól alakulnak a dolgaink mióta köztünk van"

Annak ellenére, hogy az argentin kiállt Stramacchioni mellett, az Interrel kapcsolatban egy többet emlegetik Laurent Blanc-ot, Cesare Prandellit és Andre Villas-Boast is.