NB I

Nem az rúgta a tizenegyest, akit kijelöltem - Supka Attila

A 0-0-s döntetlent hozó Honvéd-Kaposvár mérkőzésen a hazaiak két büntetőt is elrontottak, vezetőedzőjük, Supka Attila pedig értetlenül állt az esetek előtt, amint azt az m1 műsorában elmondta.

Supka Attila (Budapest Honvéd): "Nem tudom mennyire volt önbizalmuk a tizenegyesrúgóknak, de rossz döntést hoztak, amikor felfelé lőttek. A mérkőzés előtt kijelöltem a büntetőrúgókat, de az elsőt nem az rúgta, akit én kijelöltem, Ivancsicsnak, nem Tchaminak kellett volna rúgnia. Ezt nem is értem. Hiába voltunk emberelőnyben, az ellenfél védekezésre rendezkedett be, nem tudtunk helyzeteket kialakítani. A 0-0-val nem megyünk sokra, és néhány játékosnak el kell gondolkoznia, hogy ebben a bajnokságban mennyit tett hozzá a csapat teljesítményéhez."

Sisa Tibor (Kaposvári Rákóczi): Nagyon megküzdöttünk az egy pontért is, létszámhátrányban elfáradtunk annyira, hogy a végén egyenlő létszámban is csak helyzetekig jutottunk. Nem tudom, mondhatom-e, de megérdemeltük a pontot, mert nagyot küzdöttünk érte. Ennek is van értéke, mert a végén minden pont számít, ezért gratulálok a csapatomnak.