Karrier

A Valencia szerint Villas-Boas már foglalt

A spanyol bajnokság harmadik helyén álló alakulat szóvívője szerint ugyan megkeresték a Chelsea-től idény közben elküldött portugál szakembert, de valaki már megelőzte őket.

Mint ismert, a 34 éves André Villas-Boas neve felmerült több európai élcsapatnál is, annak ellenére, hogy szezon közepén az eredménytelenség miatt volt kénytelen távozni a Stamford Bridge-ről.

A fiatal trénert a legújabb hírek szerint az olasz AS Roma szerződtetheti, mivel a nemzetközi kupaszereplésről lecsúszó gárdánál Luis Enrique távozásáról lehet hallani.

A Valencia szóvívője, Riccardo Lazzari egy spanyol rádiónak beszélt a portugál edző megkereséséről, de a Denevérek sajtósa szerint lecsúsztak a szakemberről.

"Tudjuk, hogy a Valencia és André Villas-Boas felvette egymással a kapcsolatot, de ennél tovább nem sikerült jutni, mivel a portugálnak már volt 'valami a kezében'. Ebben a pillanatban nem tudom megmondani, hogy AVB megállapodott-e már valakivel, de az biztos, hogy a Valenciát valaki megelőzte" - nyilatkozta sejtelmesen Lazzari.

A Valenciánál jelenleg Unai Emery irányítja a csapatot, de annak ellenére, hogy idén is meg lesz a dobogó és a Bajnokok Ligája-indulás, korábban arról cikkezett a spanyol média, hogy a szezon végén távozik a Mestallából a tréner.