EURO 2012

Az Arsenal egykori klasszisa szerint nem fog már működni a Terry-Ferdinand páros

Bár az új angol szövetségi kapitány, Roy Hodgson szeretné, ha John Terry és Rio Ferdinand egymás mellett játszanának a nyári Európa-bajnokságon az angol válogatottban, Martin Keown, az Arsenal és a háromoroszlános együttes egykori klasszisa szerint nem fog működni a dolog.

A Chelsea és a Manchester United középhátvédjének kapcsolata azért romlott meg az utóbbi hónapokban, mert a vádak szerint Terry rasszista megjegyzéseket tett Ferdinand öccsére, Antonra a Chelsea Queens Park Rangers elleni mérkőzésén. A Kékek kapitánya tagadja a vádakat, amiért bíróság elé is citálják az Eb után, de korábbi védőtársa fivére pártját fogja az ügyben.

Rio Ferdinand és John Terry fognak kezet a Manchester United és a Chelsea mérkőzésén a Premier League-ben 2011-ben.

Roy Hodgson, az angol válogatott új szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy ki szeretné békíteni a két rutinos hátvédet, de Martin Keown, az Arsenal korábbi játékosa szerint ez már nem fog segíteni.

"Szerintem még mindkettőjüknek hasznát veheti a válogatott, de a kapitánynak nem kellene őket együtt játszatni. Nem hiszem, hogy igazi párost tudnának alkotni" - mondta Keown egy televíziós műsorban.