Átigazolás

A Manchester United hároméves szerződést kínál a gondolkodó Kagawának

Azt már bejelentette a Borussia Dortmund vezetőinek, hogy nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését, de azt még nem erősítette meg, hogy hol folytatja a pályafutását Sindzsi Kagawa, a német bajnok japán középpályása.

A hírek szerint a Manchester United Kagawa legfőbb kérője, de újabban állítólag az Arsenal is érdeklődik. A japán játékos szerződése jövő nyáron jár le Dortmundban, de mivel nem hosszabbít, szinte biztos, hogy eladják, és nem várják meg, hogy 2013-ban ingyen távozzon.

Sindzsi Kagava örül egy gólnak a Borussia Dortmund mérkőzésén 2012-ben.

A középpályás egyelőre nem mondott sokat átigazolásáról, a május 12-én rendezendő Német Kupa-döntő után szeretne csak róla beszélni: "Csak a Bayern München elleni meccs után fogok dönteni, addig pedig sokat beszélgetek az ügynökömmel."

Kagawa annak ellenére élvezi a dortmundi szurkolók támogatását, hogy távozni szeretne: "Örülök, hogy az utóbbi hetekben is éltettek Dortmundban. Ez nagyon sokat jelent. Mindent meg fogunk tenni a Bayern elleni győzelemért, ami az ötödik lenne sorozatban. Ez a hab szépen mutatna a tortánkon."