Férfi vízilabda

Szerb-magyar pólómeccs a szabadkai uszodaavatón, hamarosan kerethirdetés

Nem hivatalos mérkőzésen 5-5-ös döntetlent játszott hétfőn a szerb és a magyar férfi vízilabda-válogatott az új szabadkai uszoda avatásakor.

A nemzeti együttes hivatalos honlapja, a www.vlv.hu beszámolója szerint csaknem egy órával az ünnepség kezdete előtt tele volt a lelátó, s a melegítésre az öltözőből érkező magyar csapatot nagy taps köszöntötte. A magyar és szerb bírói közreműködés mellett rendezett mérkőzés kétszer nyolc percig tartott. A házigazdák szereztek vezetést, de a vendégek fordítottak, sőt, több góllal elhúztak. A játék a végén nem nélkülözte a show-elemeket, s mire megszólalt a dudaszó, már "igazságos" döntetlent mutatott az eredményjelző - írta a portál.

Kemény Dénes a gála után elmondta, hogy egy-két napon belül kijelöli olimpiai keretét. Az érintetteknek rövid pihenőjük lesz, mert a keret május 14-én megkezdi a felkészülést Londonra.

A szövetségi kapitány személyesen lesz jelen az olimpiai vízilabdatorna május 5-i londoni sorsolásán és megtekinti a BL Final Four május 11-12-i nagyváradi mérkőzéseit is.