Profi boksz

Nagy Sándor újabb egymenetes K. O-ra készül

Szombaton nagyszabású „küzdősport-megmozdulás” lesz a győri Yakuza Fight Clubban, amelynek keretében tétmeccsen húz kesztyűt Nagy Sándor, a Felix Promotion cirkálósúlyú bunyósa, míg Kelemen Balázs, a klub másik veretlen bunyósa nyílt kesztyűs edzéssel hangol a májusi meccsére.

A két bokszoló eddigi eredményeit figyelembe véve egy menetig tart szombaton a győri Yakuza Fight Clubban (a terem az ETO-parkon belül található) a Nagy Sándor (3–0,-0 3 KO)–Schmitter Richárd (1–0-0, 1 KO) találkozó, elvégre korábban mindketten elsőmenetes sikerekkel tudták le meccseiket.

„Nagyon szeretném folytatni a sorozatomat, de nem görcsölök arra, hogy csak kiütéssel nyerhetek, beérem a pontozásos győzelemmel is, ha úgy hozza a sors – jelentette ki Nagy Sándor. – Nem ismerem az ellenfelemet, de mindenképpen nyerni akarok, a négy meccs, négy K. O. pedig szépen mutatna a mérlegemben. Hat hetet készültem a találkozóra, zökkenőmentes volt minden, és igyekszem emlékezetessé tenni a győri bemutatkozásomat. Ha most, majd pedig májusban is nyerek, akkor ígéretet kaptam a menedzseremtől, hogy növeljük a tétet, és jönnek a hosszabb meccsek, valamint a nehezebb ellenfelek.”

A Felix Promotion és a Totó Boksz Promotion versenyzőjének a tétmeccse előtt igazi pofonparti zajlik majd a Yakuzában, az esemény egyik motorja Kelemen Balázs, az FP másik veretlen ökölvívója.

„Remélem, most is kijönnek majd legalább négyszázan megnézni az eseményt, mint legutóbb – mondta Balázs. – Különböző küzdősportok, így a K1, az MMA, a kick-box és a profi ökölvívás szabályrendszere szerinti sparringokat láthat majd a közönség, én például két ellenféllel szemben összesen hat menetet vállalok majd. Az utóbbi időszakban erőltettem a kesztyűzéseket, nekem nagy szükségem van az ilyen alkalmakra, még Veszprémbe és az ausztriai Leobenbe is elmentem egy jó kis csittcsattért.”

A szombat délben kezdődő programot követően Kelemen Balázs folytatja a felkészülését a következő, május 28-ra tervezett mérkőzésére.