Férfi kosárlabda

Péntektől csak Debrecenben árulják a jegyeket a Final Fourra

  • MTI

Péntektől már csak az esemény helyszínén, azaz a debreceni Főnix Csarnokban lehet jegyet kapni a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa négyes döntőjére, amelyben a Szolnoki Olaj is érintett.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint 10 órától 10 és 8 ezer forintos egységáron vásárolhatók belépők mind a négy találkozóra.

A Final Four pénteki elődöntős mérkőzései, illetve vasárnapi helyosztói 18 és 20:30 órakor kezdődnek.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken 17:50 órától élőben adja a Szolnok-Besiktas elődöntőt. Ha a magyar csapat bejut a fináléba, akkor a következő élő közvetítés vasárnap 20:25-től lesz látható, ha pedig a Szolnok a harmadik helyért játszhat, akkor a bronzmérkőzést közvetíti élőben az m2 vasárnap 17:50-től.

Ami a debreceni hangulatot illeti, Pór Péter a szolnokiak vezetőedzője elragadtatottan beszélt a fogadtatásról: "A többi csapatnak máshol van a szálláshelye, nem is láttam őket, de körülöttünk hatalmas felhajtás van. Rádiósok, tévések vártak bennünket, ma is többen nyilatkozunk különböző adóknak, szóval fantasztikus a légkör, igazi kupahangulat van."