Eurochallenge Kupa

Még 1500 jegy gazdára vár a debreceni Final Fourra

  • MTI

A jegyek kétharmada már elkelt a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa debreceni négyes döntőjére, melyre péntektől vasárnapig kerül sor többek között a magyar bajnok Szolnok részvételével.

"A török szurkolóknak értékesített belépőkkel együtt 3500 jegy már gazdára talált" - tájékoztatta az MTI-t szerdán Tóth Zoltán, a Tisza-partiak ügyvezető igazgatója. "A Főnix Csarnokban egy ideiglenes, nemzetközi szabványoknak megfelelő eredményjelző táblát helyezünk el, amely több helyet ki fog takarni, ezért a tervezett hatezerből a jelenlegi számításaink szerint csak mintegy ötezret tudunk értékesíteni. Ez azt jelenti, hogy még nagyjából 1500 jegy kapható."

A kétnapos belépők nyolc-, illetve tízezer forintba kerülnek. A Final Four pénteki elődöntős mérkőzései, illetve vasárnapi helyosztói 18 és 20:30 órakor kezdődnek. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken 17:50 órától élőben adja a Szolnok-Besiktas elődöntőt. Ha a magyar csapat bejut a fináléba, akkor a következő élő közvetítés vasárnap 20:25-től lesz látható, ha pedig a Szolnok a harmadik helyért játszhat, akkor a bronzmérkőzést közvetíti élőben az m2 vasárnap 17:50-től.

Eurochallenge Kupa
A négyes döntő programja
Péntek, elődöntő:
Szolnoki Olaj-Besiktas (török) 18:00
Chalon (francia)-Ljuberci (orosz) 20:30
Vasárnap, helyosztók:
a 3. helyért 18 :00
döntő 20:30