Haladás

Bundameccs? Ilyen marhaságot még nem hallottam - Halmosi Péter

A mögöttünk álló hétvégén a Haladás 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán az Újpest csapatával, noha a szombathelyiek a mérkőzés nagyrészében előnyben futballoztak. Halmosi Péter, a zöld-fehérek rutinos játékosa szerint a rossz felfogásnak köszönhetik a pontvesztést, és ezzel együtt kikérte magának és csapatának, hogy megbeszélt eredmény született volna.

Sajnos a hazai bundabotrány újabb és újabb megjelenő hírei miatt a honi szurkolókban szinte minden fordulóban felmerüla kérdés, hogy bizonyos mérkőzéseken vajon teljesen tiszta volt-e a játék.

Az előítéletekkel nehéz mit kezdeni, de a futballistáknak ezt a problémát is meg kell oldaniuk.

"...És még egy észrevételre reagálnék. Bundameccs… Ilyen marhaságot még életemben nem hallottam… Mögöttem van már néhány száz meccs, de én még nem voltam olyan mérkőzésben, amelyen feltűnt volna, hogy a háttérben egyeztettek volna az eredményről. Mert annak szembetűnő jelei vannak, és nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is. Nem tartottuk be a taktikai utasításokat, és ennek lett a következménye a pontvesztés..." - olvasható az egykori válogatott futballista a haladasfc.hu-n vezetett internetes naplójában.

Halmosi már a hétvégi, Siófok elleni idegenbeli találkozóról is beszélt, a középpályás szerint, ha nyernek a Balaton-partján, akkor már nem kell foglalkozniuk a kiesés kérdésével.

"A hazaiak mostanában együtt vannak, de róluk is csak azt tudom elmondani, mint az eddigi riválisainkról: nem jobbak nálunk! Nincs miért tartanunk tőlük, ha fegyelmezettek leszünk, akkor három ponttal távozunk a Balaton-partjáról!Mert ez a célunk, szó sincs arról, hogy ikszre játszanánk. Ha győzünk, nem kell többé hátrafelé tekintgetnünk. Meg egyébként sem. Meggyőződésem, hogy nem esünk ki, erről senki nem beszél az öltözőben. Hét pont az előnyünk a Vasassal szemben, négy a Pápával, és azt gondolom, hogy mindkét riválisnak nehezebb a sorsolása, mint a miénk."

  • Siófok - Haladás 2012-04-28 18:00:00