Bajnokok Ligája

Szenzációs mérkőzésen 2-1-re vezet a Barcelona a félidőben a Chelsea ellen - videók

A Barcelona 2-1-re vezet az első félidőt követően a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, ezzel 2-2-es összesítéssel idegenben lőtt góllal a Chelsea áll továbbjutásra. A vendégek csapatkapitányát, John Terryt kiállította a játékvezető.

A mérkőzés első félidejében óriási nyomás alatt tartotta ellenfelét a Barcelona, és futószalagon alakította ki a helyzeteket. A nagy fölény a 35. percben érett góllá, ekkor Cuenca passzát Sergio Busquets közelről passzolta a hálóba.

A találatot követően John Terry, a Chelsea csapatkapitánya hátulról alattomosan letérdelte Alexis Sánchezt, a Barcelona chilei támadóját, amiért Cakir játékvezető kiállította.

A 43. percben büntetett a Barca, Lionel Messi tökéletes passzát Andrés Iniesta váltotta gólra 13 méterről.

Azonban ezzel még nem volt vége, a 46. percben a Chelsea az első valamirevaló helyzetét berúgta Ramires, Lampard átadása után a kifutó Valdés felett gyönyörűen emelt a kapuba a brazil középpályás. Ezzel a szünetben a Chelsea idegenben szerzett góljának köszönhetően továbbjutásra áll (összesítésben 2-2). Kövesd élőben a második félidőt szöveges tudósításunk segítségével, illetve livescore-oldalunkon.