Karrier

Cristiano Ronaldónak hiányzik Sir Alex és a Manchester United

A Real Madrid portugál csatára elmondása szerint nagy családként emlékszik korábbi csapatára, a Manchester Unitedre, és hiányzik neki az ottani élet.

Cristiano Ronaldo és Sir Alex Ferguson a Manchester United BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján 2009-ben.

A szombati El Clásicót eldöntő Ronaldo egy interjúban beszélt a Vörös Ördögök menedzseréhez, Alex Fergusonhoz és egykori csapattársaihoz fűződő viszonyáról.

"Néha beszélek Sir Alex-szel, és persze hiányzik a Manchester United" - mondta a portugál. "Olyan volt a csapat, mint egy nagy család, hat évet töltöttem azokkal a srácokkal, és még mindig nagyon jó a kapcsolatom Fergusonnal és a többiekkel. Rio Ferdinanddal, Nanival, Andersonnal és Patrice Evrával még mindig szoktunk beszélni. A családomként tekintek rájuk, így persze hiányoznak."

A csatár azért viccesen megjegyezte, hogy nem csak a korábbi csapattársakat hiányolja a manchesteri évekből: "Azok a sütemények, amiket ehettünk az edzések után a klub edzőközpontjában... Csodálatosak voltak!"

A klasszis kiemelte, hogy Sir Alex mindig remek hangulatot tudott teremteni a csapat körül: "Mindig jó hangulatban volt, mindig boldog. Nagyszerű légkört teremtett, ez nagyon hiányzik."