Női kézilabda

A Fradi a KEK-ben, a Győr a BL-ben döntőzik telt ház előtt

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának tájékoztatása szerint minden jegy elkelt a KEK-döntő Dabason rendezendő első mérkőzésére, és a Győri Audi ETO KC is telt ház előtt fogadja majd Veszprémben ellenfelét a Bajnokok Ligája fináléjában.

A Ferencváros női kézilabdacsapata küzd a Volgográd együttesével Dabason a KEK elődöntőjében.

A ferencvárosiak arról adtak hírt honlapjukon, hogy minden jegyet eladtak a május 6-án, vasárnap sorra kerülő, Viborg elleni mérkőzésükre. A KEK-finálé első meccsét Dabason rendezik, ahol a fővárosi zöld-fehérek a tavalyi fináléban is remekeltek, és az idei elődöntőben is megalapozták a továbbjutásukat a Volgográd ellen. A klub tájékoztatása szerint a hétfőn délelőtt óta beérkezett jegyigényléseket már nem tudják kielégíteni, és az előzetesen félretett belépőket kedden este 6 óráig vehetik át a készpénzzel fizető szurkolók.

A Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzését a KEK-döntőnél egy nappal korábban, május 5-én rendezik Veszprémben, és a Győri Audi ETO KC beszámolója szerint náluk is telt ház, 5100 néző lesz a helyszínen, miután az igénylések alapján egy három-négyszer ekkora csarnokot is meg tudnának tölteni. A kisalföldiek ellenfele a Buducsnoszt Podgorica lesz, amelynek rajongói 500 jegyet vásároltak az összecsapásra.

Kép forrása: fradi.hu