El Clásico

Nem tudtuk a legjobb formánkat hozni - Sergio Busquets

A spanyol bajnokság csúcsrangadóján a listavezető Real Madrid 2-1-es győzelmet aratott a Barcelona otthonában. Sergio Busquets, a katalánok középpályása szerint nem játszottak rosszabbul, mint az ősi rivális.

Mint ismert, a listavezető Real Madrid Sami Khedira és Cristiano Ronaldo góljaival 2-1-re legyőzte a Barcelonát a Nou Campban, így pedig már csak egy lépésre van attól, hogy 2008 után ismét megnyerje a spanyol bajnokságot.

A szombati találkozón nagy mezőnyfölényben játszott a címvédő Barcelona, de helyzeteket alig tudott kialakítani, beszédes adat, hogy az első kaput eltaláló lövésükre 70 percet kellett várni. "Nem játszottunk a legjobb formánkban, de mindent megtettünk a sikerért, és hűségesek maradtunk a filozófiánkhoz. Összességében úgy érzem, hogy jobbak voltunk, mint az ellenfél" - mondta a lefújás után Sergio Busquets. "Óriási köszönet jár a szurkolóinknak, akik az elejétől a végéig buzdítottak minket. Remélem kedden is így lesz. Harcolni fogunk a legvégsőkig, de nem lesz könnyű" - mondta a középpályás.

A Barcelona négy mérkőzéssel a spanyol bajnokság vége előtt hétpontos hátrányban van a Real Madriddal szemben, míg a Bajnokok Ligájában egygólos hátrányból kellene kiharcolnia a finálét a Chelsea ellen.