NB I

Sándor György szerint veszélyes ellenfél lesz a Zalaegerszeg

megosztom

Szombaton a sereghajtó Zalaegerszeg vendége lesz a bajnoki címvédő Videoton együttese, ha Prukner László együttese nem szerzi meg a három pontot, akkor a 25. forduló után már matematikailag is biztosra vehető a zalaiak kiesése. Sándor György, a fehérváriak csapatkapitánya szerint ezért lesz számukra veszélyes a találkozó.

Országos kettes - mondhatnánk a ZTE-Videoton bajnokira, csakhogy az esélyek ellenére a fehérváriak nem bízzák el magukat. A szerdán a Ligakupát harmadik alkalommal elhódító piros-kékekre papíron könnyű mérkőzés vár, hiszen ahhoz a Zalaegerszeghez látogatnak, amely a bajnokságban még nem tudta győztesen elhagyni a pályát. "Nagyon nehéz ellenfélre számítok, a Zalaegerszeg bizonyítani szeretne, hiszen nagyon közel vannak ahhoz, hogy kiessenek. Matematikailag még van esélyük bennmaradni, ezért azt gondolom, hogy mindent egy lapra feltéve fognak játszani. Nem túl örömteli esemény egy játékosnak, ha búcsúzni kényszerül az NB I-től, úgyhogy a szurkolóiknak és maguknak is bizonyítani akarnak majd, és nem felemelt kézzel jönnek ki a pályára" - mondta a vidi.hu-nak Sándor.

A Ligakupa-győzelemmel egy trófea begyűjtésre került a héten, de a bajnokság sem lefutott még Sándor szerint. "Csütörtökön egy közös vacsorával lezártuk a Ligakupát, és persze szó esett már a szombati mérkőzésről is. Úgy készülünk, hogy a szombati egy nagyon fontos állomása lesz a bajnokságnak, amiből még előttünk van hat forduló. Bár már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk, de a végsőkig küzdeni fogunk, és 100 százalékot nyújtunk minden hátralévő mérkőzésen, természetesen a szombatit is beleértve" - nyilatkozta Sándor György.

  • Zalaegerszeg - Videoton 2012-04-21 15:00:00
  •  

 

megosztom