Bolton

Menedzsere szerint Muamba visszatérhet a pályára

A Bolton menedzsere, Owen Coyle szerint van rá esély, hogy Fabrice Muamba folytassa labdarúgó-pályafutását. A 24 éves középpályásnak március 17-én, mérkőzés közben állt meg a szíve.

A 24 éves középpályásnak március 17-én, mérkőzés közben állt meg a szíve.

"A szerdai edzés után kaptam egy üzenetet a menyasszonyától, Shanuától, azt írta, van valaki, aki beszélni szeretne velem. A hangján hallottam, hogy jó helyen van. Nagyon jó volt vele beszélni, továbbra is folyamatosan javul az állapota. Gondoljunk csak arra, milyen tragikus esemény történt a hétvégén Olaszországban. Most az a legfontosabb, hogy hazatérhetett, és együtt van a családjával" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Owen Coyle.

"Ismervén Fabrice-t és tudván, hogy milyen erős, nem lepne meg, ha egy nap visszatérne a pályára. De még egyszer hangsúlyozom, most csak az számít, hogy együtt lehessen a szeretteivel. A kisfia hosszú ideig nem látta, most időt kell nekik adni " - tette hozzá.

Néhány hete még arról szóltak az orvosi vélemények, hogy nagy valószínűséggel nem futballozhat többet profi szinten Muamba. A középpályás a Tottenham elleni FA-kupa-mérkőzésen esett össze a pályán, leállt a szíve, többször újra kellett éleszteni.