Arsenal

Van Persie titokban meglátogatta a barcásokat - fotó

megosztom

Robin van Persie, az Arsenal holland csatára látogatást tett a Chelsea elleni BL-elődöntőre készülő Barcelona-játékosoknál a londoni Marriott Hotelben.

Robin van Persie, az Arsenal holland csatára a Barcelona szálláshelyén járt

Robin van Persie, az Arsenal gólgyárosa a hétfői esti Wigan elleni Premier League-mérkőzést követően (1-2) ellátogatott a Barcelona szálláshelyére, a londoni Mariott Hotelbe. Itt készül a Barcelona a Chelsea elleni BL-elődöntő első mérkőzésére, amely szerda este 20:45-kor kezdődik. Van Persie beszélt válogatottbeli csapattársával, Ibrahim Afellayjal és korábbi klubtársával, az Arsenaltól tavaly nyáron Barcelonába igazoló Cesc Fabregasszal is.

Az angol sajtóban egyből megindultak a találgatások, mely szerint a Premier League góllövőlistájának éllovasa a katalánokhoz vágyódik. Van Persie-nek 2013 júniusáig szóló szerződése van az Ágyúsokkal, és ugyan Arsene Wenger biztos abban, hogy legnagyobb ásza meghosszabbítja kontraktusát, egyelőre nem került szignó a papírra. Van Persie-t korábban szóba hozták a másik spanyol gigásszal, a Real Madriddal, valamint a Manchester Cityvel is.

 

  • Chelsea - Barcelona 2012-04-18 20:45:00

 

megosztom