Megyei foci

Dzsudzsák édesapjának játékosa kis híján életét vesztette a pályán

Egy szerencsétlen ütközés miatt veszélybe került az élete Kereki Arnoldnak, a Nyírlugos játékosának a Nyírvasvári elleni, megyei II. osztályú mérkőzésen.

Kereki egy támadásnál kicsit hosszan tolta meg a labdát, amire a Nyírvasvári kapusa is kimozdult, és a két játékos olyan szerencsétlenül ütközött, hogy a nyírlugosi középpályás arca felszakadt, és mozdulatlanul a földön maradt.

"Először is, nem hibáztatom a nyírvasvári kapust, szerencsétlen szituáció volt, ilyen, sajnos bármikor megtörténhet" - nyilatkozta az esetről a szon.hu-nak Dzsudzsák András, a Nyírlugos edzője, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs édesapja. - "Mire odaértem Arnoldhoz, hörgést hallottam, egyértelműnek tűnt, hogy lenyelte a nyelvét. Óriási szerencsére, az egyik labdarúgóm édesapja, a mentősként dolgozó Sinka Zsolt eljött a mérkőzésre, az ő segítségével sikerült elkerülni a tragédiát, miután szétfeszítettük a sérült játékos száját, ő húzta ki a nyelvét a nálunk lévő mentődobozban található eszközzel."

Dzsudzsák András elmondta a hírportálnak, hogy játékosát mentővel kórházba szállították, ahol összevarrták a sebeit, és megállapították, hogy agyrázkódást szenvedett. Azóta már hazaengedték, és remélhetőleg hamarosan felépül és újra pályára léphet majd a csapatában.