Létesítmény

30 millióért fejlesztik a tatai edzőtábort

  • MTI
megosztom

Hamarosan elkezdődhetnek az épületeken tervezett felújítások, illetve kiépülhet a teljes wifi-rendszer a tatai edzőtáborban a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatójának bejelentése szerint.

Vígh László az ötkarikás esték címmel indult programsorozat első felvonásán beszélt az idei eddigi beruházásokról, valamint a további tervekről, megemlítve, hogy 30 millió forintért vásároltak különböző sporteszközöket, felszereléseket.

"A Nemzeti Sportközpontok 2012-ben jelentős forrásokat különített el az olimpiai központok felújítására és az élsportolóknak szükséges eszközök beszerzésére" - olvasható az NSK-nak az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. - "A Tatai Olimpiai Központ ebben az évben természetesen kiemelt figyelmet kap. Ennek keretében, közel 30 millió forintért vásároltunk tornaszereket, kondicionáló gépeket, tatamikat, birkózó szőnyeget és atlétikai felszereléseket. Rövidesen kiépül a teljes körű wifi rendszer és a közbeszerzési pályázatok lezárulta után elkezdődhetnek az épületeken tervezett felújítások. Többek között, egy régóta húzódó problémát is megoldunk, a B épületet ugyanis klímával szereljük fel, de megújul a IV-es csarnok és az ökölvívóterem feletti terasz is" - idézte a kommüniké Vígh Lászlót.

A kedd esti tatai összejövetelen birkózókat, Deák Bárdos Mihályt, Módos Pétert, illetve Struhács György szövetségi kapitányt faggathattak az újságírók és a szurkolók. Az NSK támogatásával futó   programsorozat a tervek szerint május 7-én, ökölvívó és tornász vendégekkel folytatódik.

megosztom