Debrecen

Máté Péter szerint nincs hullámvölgyben a Loki

A listavezető Debrecen gól nélküli döntetlen ért el Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati mérkőzésén. A hajdúságiak legutóbbi négy bajnokijukból csak egyet nyertek meg, a másik hármon döntetlent játszottak.

"Elégedett nem lehetek a paksi mérkőzéssel, hiszen győzelemre játszottunk. Sajnálom, hogy nem sikerült gólt rúgnunk, de mivel a Győr is ikszelt, utólag azt mondom, az egy pontot is meg kell becsülni, hiszen mégiscsak több mint a nulla. Nem volt egyszerű futballozni a Paks ellen, kimondottan nehéz ellenfélnek bizonyult – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Máté Péter, aki saját teljesítményéről is beszélt. - Azt gondolom, jól kiegészítettük egymást hátul Mészivel (Mészáros Norbert – szerk.). Egy-két kimaradás előfordult, de szerintem összességében stabilak voltunk. Igyekeztem helyzetbe is kerülni, pontrúgásoknál megvannak, hogy kiknek kell előre menni, ilyenkor megpróbálok gólt szerezni, Pakson sajnos nem sikerült."

"Szó sincs hullámvölgyről, inkább az a helyzet, hogy most már minden csapat kettőzött erővel küzd ellenünk, ami a bajnokság első felében még nem volt annyira jellemző, így nehezebbekké váltak a mérkőzések. Ráadásul most már élesednek a küzdelmek, a tabella hátsó régiójában található együttesek is próbálják bebiztosítani a helyüket, de nem gondolom, hogy a játékunkkal baj lenne, mert a helyzeteink mindig megvannak" - vélekedett Máté.