Ferencváros

A reccsenést halló Busai számára véget érhet a szezon

megosztom

A ferencvárosiak középpályása a Győr elleni 2-2-re végződő bajnokin szenvedett külső bokaszalag-szakadást, ami miatt várhatóan 4-6 hét pihenőre kényszerül.

Az Üllői úti zöld-fehér rangadón a 72. percben kellett lecserélnie Détári Lajosnak Busait, aki csak segítséggel tudta elhagyni a játékteret.

"Egy oldalszabadrúgásnál felugrottam fejelni, a levegőben kicsit meglöktek, és rosszul értem talajt – idézte fel sérülését Busai a fradi.hu-n. "Éreztem, hogy aláfordult a bokám, hallottam egy reccsenést, nagyon fájt. Tisztában voltam vele, hogy nem tudom folytatni a játékot. Ma délelőtt már voltam bent a stadionban, átestem egy kezelésen, szedem a gyógyszereket, amiket felírtak. Bekötötték a lábam, így jelenleg nem tehetek mást, mint pihenek. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb újra játszhatok.

Busai Attila sérülésével kapcsolatban a csapatorvos, dr. Pánics Gergely azt mondta, hogy annak is örülnek, hogy nem kell a játékost műteni.
"Attila egy külboka szalagsérülést szenvedett el, amiből várhatóan 4-6 héten belül épül fel – mondta Pánics. – A mérkőzést követően a csonttörést kizártuk, a héten újabb ultrahangos vizsgálatot végzünk el rajta. Részrögzítést kap, fizikoterápiára, majd gyógytornára jár, és azt követően térhet vissza. A jó hír az, hogy nem kell műteni.

megosztom