Chelsea

Nem foglalkozom a jövőmmel - Di Matteo

A Chelsea megbízott menedzsere, Roberto Di Matteo kijelentette, hogy egyáltalán nem gondol arra, mi vár rá a szezon végén.

Bár Abramovics sztáredzőt keres a Stamford Bridge-re, sok szakértő szerint az olasznak kellene folytatni a munkát.A londoni Kékek tulajdonosa, Roman Abramovics március 4-án rúgta ki André Villas-Boast, helyét a szezon végéig az addigi másodedző, Di Matteo vette át. Bár az orosz olajmágnás sztáredzőt keres a Stamford Bridge-re, sok szakértő szerint az olasznak kellene folytatni a munkát. Di Matteóval nyolc győzelmet, két döntetlent és egy vereséget ért el a Chelsea, ott van az elődöntőben az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is.

"Nyugodt vagyok, nem gondolok a jövőre, egy másodpercet sem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz a nyáron. Tudom, hogy egy edzőt ez eredményei minősítenek, ez így van rendjén, de én mindig csak a következő meccsre koncentrálok, minden erőmmel, ennyi az egész. Öt bajnoki meccsünk van még, és további két sorozatban is versenyben vagyunk" - nyilatkozta Di Matteo a Sky Sportsnak.