Serie B

Filkor csapattársának a pályán állt le a szíve - videó

Félbeszakadt a Pescara-Livorno mérkőzés a Serie B 35. fordulójában, miután a vendégek játékosát, Piermario Morosinit a pályán kellett újraéleszteni.

Piermario Morosini az olasz utánpótlás-válogatott mérkőzésén 2009-ben.

Az első félidő 31. percében, a Livorno 2-0-s vezetésénél Piermario Morosini összeesett a pályán. Azonnal orvosi segítséget kapott, szívmasszázs és defibrillátor alkalmazásával élesztették újra, majd mentővel kórházba szállították, de

A legfrissebb hírek szerint a játékos a pescarai Santo Spirito kórház intenzív osztályára került, ahol azonnal altatásba helyezték.

Filkor Attila csereként, mindössze egy perccel csapattársa rosszulléte előtt lépett pályára a mérkőzésen.

Az esetet látva egy néző is rosszul lett a lelátón, a Stadio Adriatico egészségügyi személyzete őt ellátta.

A videón a nyugalom megzavarására alkalmas felvételek láthatók

A 25 éves Morosini korábban az olasz utánpótlás-válogatottakban rendszeresen szerepelt, jelenleg pedig a Serie A-ban szereplő, ott negyedik helyezett Udinese játékosa, és kölcsönben szerepel a Livornóban. Januárban került a másodosztályú együtteshez, amelyben a kilencedik alkalommal lépett pályára.

Az angol FA-kupában a Bolton Wanderers játékosa, Bogdán Ádám csapattársa, Fabrice Muamba a Tottenham elleni találkozón esett össze március 17-én, szintén hirtelen szívmegállás miatt. A kongói születésű angol játékos azóta már jobban van, egyes hírek szerint hamarosan újra edzésbe is állhat.