NB I

"Koncentrációban, idegállapotban" elfogyott a Diósgyőr Kaposváron

A Kaposvár fordulatos mérkőzésen legyőzte 3-2-re a Diósgyőrt az OTP Bank Liga 24. fordulójában, ami után a következőképp értékelték a két csapat szakvezetői együtteseik teljesítményét a Sport Tv műsorában.

Szentes Lázár (szakmai igazgató, Diósgyőr): "Nem kell csapkodni az embernek a térdét, vezettünk kétszer, meg kell tudni tartani az eredményt. Nagy védelmi hibák voltak, de itt jön az edző felelőssége, hiszen ha nyer a csapat, akkor nagyon jók a játékosok, ha kikap, akkor nagyon rossz az edző. A hibákból okulni kell, az edzések folyamán nyilvánvalóan megpróbáljuk őket kijavítani, de a meccs egy kicsit másról szól. A koncentrációról, az idegállapotról, és a végén elfogytunk ebben."

Sisa Tibor (vezetőedző, Kaposvár): "Igazságtalan lett volna a labdarúgás, ha nem nyerünk. Igazából kettőt rúgott az ellenfél kapura, és ebből 2-1 volt oda. Mindent megtettünk ezért a győzelemért, és remélem, hogy ez a jövőben is így lesz. A nyomás egy bonyolult dolog, és én azt láttam, hogy sok helyzetünk volt, de feszültek voltak a srácok. Még ha kell is, nem a lélegzéssel, felléllegzéssel szeretnénk foglalkozni, Debrecenbe is pontért, pontokért megyünk, és azt hiszem, hogy ma nagyon megérdemeltük a sikert, mert nagyon küzdöttünk."