Serie A

A Bologna és a Cagliari is menekülne a feltörő kiesőjelöltek elől

A Bologna-Cagliari mérkőzéssel ér véget a Serie A 32. fordulója csütörtök este, amelyen mindkét csapat azért küzd, hogy a sűrű alsóház felső részébe kapaszkodjon, és így a Serse Cosmi vezetésével egyre feljebb kapaszkodó Lecce előtt biztonságos távolságban maradjon.

Bologna-Cagliari
20:45 Digi Sport
hatharom-tipp: 1

Az olasz bajnoki tabella alsó felében csak négy pontra áll egymástól a 10. és a 17. helyezett, és a Lecce a Catania elleni szerdai győzelmével a 18. kieső pozícióban is csak két pontra van lemaradva a bennmaradó helyektől, azaz mindenkinek igyekezni kell az alsóházban, ha nem akarnak kínos meglepetést a szezon végén. Azt szinte lehetetlen megjósolni, hogy ki jöhet ki jól az őrült versenyből, hiszen a csapatok közel azonos képességűek, idegenben és otthon is kiszámíthatatlanul körbeverik egymást.

A Bologna játékosai örülnek egy gólnak a csapat mérkőzésén a Serie A-ban.

Mindenesetre a Bologna és a Cagliari is tehet azért csütörtök este, hogy nyugodtabban várhassa az utolsó hat fordulót. A hazaiak jelenleg a 15., a vendégek a 13. helyen állnak, és változatos eredményeket értek el az elmúlt hetekben. A Bologna bravúrosan verte idegenben az Intert és a Laziót is, de kikapott otthon az idegenben addig még nyeretlen Palermótól, és az utolsó helyezett Cesena otthonában is csak egy 0-0-ra volt képes múlt szombaton.

A Cagliari éppen lendületben van, ők elbírtak otthon a Cesenával, épp csak kikaptak idegenben a Laziótól, és az Atalanta ellen is nyertek, az Inter ellen pedig két gólt lőve szereztek egy pontot. Ennek ellenére nem vizionálunk nekik hosszú pozitív sorozatot, inkább arra számítunk, hogy csütörtök estére elfáradnak, és megtörik a pontszerző szériájuk.

  • Bologna - Cagliari 2012-04-12 20:45:00