NB I

A kétgólos előny ellenére botlott a Videoton

megosztom

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton együttese 2-2-s döntetlent ért el Szombathelyen a Haladás vendégeként.

Fordulatos mérkőzést játszottak a csapatok a Rohonci úton

Az esőtől felázott, mély talajú pályán óvatosan kezdtek a csapatok. A félidő közepén egymás után alakította ki helyzeteit a Haladás, ám egy egyéni akciót követően, mégis a Videoton szerzett vezetést.

Szünet után élénk iramban kezdtek a csapatok, újabb gólt a Videoton szerzett, eldőlni látszott a találkozó, ám rövidesen Radó is betalált, így újra nyílttá vált az összecsapás. A Haladás ment előre és a hajrában sikerült is egyenlítenie. A hátralévő tíz percben mindkét csapat a győzelemért hajtott, ám újabb gól már nem született.

OTP Bank Liga 23. forduló
Haladás Sopron Bank-Videoton FC 2-2 (0-1)
Szombathely, 4500 néző, V: Németh Á.
Haladás:Rózsa - Búrány (Schimmer a szünetben), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. - Rajos, Iszlai - Nagy G., Radó (Oross 80.), Halmosi - Ugrai (Kulcsár 61.)
Videoton:Bozovic - Brachi, Vinicius, Caneira, Szolnoki - Oliveira, Sándor (Nikolics 71.), Tóth B., Mitrovic, Walter (Gyurcsó 82.) - Torghelle (Kovács I. 87.)
gólszerzők: Radó (65.), Halmosi (78.), illetve Oliveira (41.), Sándor (57., 11-esből)
sárga lap: Korolovszky (34.), Guzmics (57.), Tóth P. (70.), Schimmer (85.), illetve Caneira (34.), Oliveira (77.), Brachi (91.)

 

megosztom