Európa Liga

Otthon éreztem magam Bilbaóban - Raúl

megosztom

A Schalke kétszer is vezetett az Athletic Bilbao vendégeként, ám végül meg kellett elégednie a döntetlennel, így a baszkok 6-4-es összesítéssel jutottak a legjobb négy közé az Európa Ligában. Bilbaóban gólt lőtt Raúl, a németek spanyol légósa is.

A Schalke kiesett, az Athletic továbbjutott. Bilbaóban gólt lőtt Raúl, a németek spanyol légósa is."Ez a párharc már Németországban lezárult nekünk. 2-4-ről Bilbaóban visszajönni túl sok volt. De nem könnyítettük meg az ellenfél dolgát, gólokat lőttünk és emelt fővel búcsúzhatunk. Szép gólt rúgtam, abban reménykedtem, hogy utána talán még vissza tudunk kapaszkodni" - mondta a meccs után a spanyol csatár.

"Szeretnék köszönetet mondani az itteni szurkolóknak, sok szeretetet kaptam tőlük. Otthon éreztem magam, boldog voltam, hogy újra a San Mamésban játszhattam. Öt spanyol csapat van versenyben a nemzetközi kupában, ami az ország labdarúgásának erejét mutatja. Remélem, mindkét sorozatban spanyol házidöntőt láthatunk" - tette hozzá a 34 éves játékos.

megosztom