Liverpool

Gerrard a szurkolók türelmét kérte

A Liverpool 2012-ben mindössze két mérkőzést nyert meg a Premier League-ben, a tabellán a nyolcadik helyre csúszott. A csapatkapitány Steven Gerrard a szurkolók türelmét kérte társai nevében.

A Liverpool 2012-ben mindössze két mérkőzést nyert meg a Premier League-ben, a tabellán a nyolcadik helyre csúszott."Sok kihívásnak kell megfelelnünk ebben a szezonban. Kérem a szurkolókat, legyenek türelemmel a csapat iránt, leszünk ennél még sokkal jobbak is" - üzent a drukkereknek a kapitány a klub honlapján.

"Nagyon vegyes márciusunk volt, nem örülünk a bajnokságban elfoglalt pozíciónknak, önvizsgálatot kell tartanunk, és mihamarabb elkezdenünk felfelé kapaszkodni."

A 31 éves középpályás nagyban hozzájárult a Vörösök egyetlen márciusi győzelméhez, az ő mesterhármasával nyertek 3-0-ra a városi rivális Everton ellen, a hónap legjobbjának is Gerrardot választották a szurkolók. "Mindig nagyon hízelgő, ha elismerik a személyes eredményeidet, de én az első naptól azt hangsúlyozom, hogy mindennek a csapatról kell szólnia. Remélem, áprilisban javítani tudunk a bajnoki helyezésünkön, és bejutunk a döntőbe az FA-kupában. Bár következetlenek vagyunk a Premier League-ben, a csapat erős, bárkit meg tudunk verni."