Férfi kézilabda

Nehezen foglalták el szállásukat a macedónok

  • MTI

Csütörtökön már a pénteki, Macedónia elleni nyitómérkőzés jegyében hangolt a magyar férfi kézilabda-válogatott Göteborgban, az olimpiai selejtező helyszínén.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint az együttes teljes napi programja a kora délutáni időponthoz igazodott, hiszen a macedónok ellen 14:45-től játszik majd a csapat pénteken. A reggeli után videóelemzésen vettek részt a játékosok, a 14 óra után kezdődött edzést pedig a Scandinavium melletti kiscsarnokban tartotta a válogatott. A tréningen a macedónok elleni védő- és támadótaktikát egyaránt gyakorolta a gárda.

"Eddig minden rendben a csapattal, a második nap is előre tervezetten, a lehető legoptimálisabb állapot elérése jegyében telt, hiszen lemodelleztük a macedónok elleni mérkőzés teljes programját – mondta el Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. - Csütörtökön már mind a négy csapat a helyszínre érkezett, a csendes ráhangolódás jegyében telt a nap. Ez alól talán csak a macedónok voltak kivételek, akik közül többeknek is költözniük kellett a szállodán belül, mivel szerdán még egyéni vendégekként tartózkodtak Göteborgban, csütörtökön viszont már csapatként, de ez természetesen az ő problémájuk."