Bolton

Bogdánt választották meg március legjobbjának a szurkolók

A Bolton Wanderers szurkolói a klub magyar kapusát, Bogdán Ádámot választották meg március hónap legjobb játékosának.

A Bolton Wanderers szurkolói a klub magyar kapusát, Bogdán Ádámot választották meg március hónap legjobb játékosának.A szavazás a Bolton hivatalos Facebook-oldalán zajlott, válogatott kapusunk Mijaicsi Rjót és Martin Petrovot előzte meg.

Bogdán a Bolton összes márciusi meccsén (5) végig a pályán volt, teljesítményét nem csak a drukkerek ismerték el, az elmúlt hónapban kétszer is bekerült a forduló válogatottjába a mértékadó BBC-nél, egyszer az amerikai ESPN-nél.

"Nagyszerű érzés egy olyan díjat kapni, amiről a szurkolók döntenek. Folytatom a kemény munkát, kizárólag a futballra koncentrálok" - nyilatkozta Bogdán a Wanderers honlapjának.

A légióst menedzsere is méltatta. "Egy kapusnak óriási mentális erőre van szüksége, a többi képessége mellé, és tanúsíthatom, hogy Bogdán Ádám rendelkezik ezzel. Kiemelkedően teljesít, és az elmúlt években a Premier League egyik legjobbjától, Jussi Jääskeläinentől tanult. Jussi elszántan edz, hogy bekerüljön a csapatba, ezzel még nagyobb munkára sarkallja Ádámot, nagy a verseny a posztért, ami kellemes gond egy menedzsernek" - mondta Owen Coyle.