NB I

A Vasasnak elege van a rémhírekből

A Vasas-HÍD közleményben tagadta azokat a sajtóban megjelent híreket, miszerint a labdarúgók kedden sztrájkoltak.

"Délelőtt megbeszélés majd gyúratás, délután videózás, utána edzés. Ez volt a Vasas-Híd futballcsapatának keddi programja. Hogy a fenti eseményeknek mi a hírértéke? Nos, ebből a megszokott programból sikerült egyeseknek sztrájkot vizionálniuk.

Könnyű a rémhírterjesztőknek. Fals, álságos módon terjesztett információikat soha nem kell tényekkel, logikával megtámogatniuk. Arra, hogy a mai állítólagos sztrájk miért csak délelőttre vonatkozott, természetesen most sem tér ki a hír kitalálója.

Az emberben akaratlanul is felmerül a kérdés: kinek érdeke, hogy a Vasas körül egy percre se legyen nyugalom? Kinek érdeke, hogy egy labdarúgócsapat megszokott napi tevékenységéből „bulvárkacsát” kreáljon? Kinek érdeke, hogy a Vasasról akkor is jelenjen meg negatív hír, ha a napi rutinmunkán kívül nem történik semmi? Kinek nem tetszik vajon, hogy a Vasas nem hajlandó feladni az első osztályú tagságért folytatott küzdelmet?

Az egész Vasas család megérdemli, hogy a fenti kérdésekre választ kapjunk. A Vasas-Híd FC vezetése ezért úgy határozott, megteszi a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön, ki a folyamatosan terjesztett hamis információk forrása" - olvasható az fcvasas.com-on.