Vasas

Takács Zoltán minősíthetetlenül és trágár hangnemben becsmérelt - Urbán

megosztom

Urbán Flórián a továbbiakban nem tart igényt az Újpesttől kölcsönvett játékosra.

Urbán Flórián a továbbiakban nem tart igényt az újpesti kölcsönjátékos, Takács Zoltán szolgálataira. Az eset hátteréről vezetőedző a következőket mondta a hétfő délelőtti edzés után az fcvasas.hu-nak.

„A szombati mérkőzés után adott nyilatkozatomnak és a ma történteknek semmi közük egymáshoz” - mondta Urbán Flórián. - „Amikor szombaton visszatértünk az Illovszky-stadionba, az öltözőben összegyűlt a csapat, és ott, a játékosok előtt Takács Zoltán minősíthetetlenül és trágár hangnemben becsmérelt engem. Erről a tulajdonos is tudomást szerzett, és az a döntés született meg, hogy a továbbiakban nem foglalkoztatjuk a futballistát. Erről többet nem is szeretnék beszélni. A labdarúgóval megvitattuk a viselkedését, és azt becsülöm benne, hogy elismerte a hibáját, és valamilyen formában jogosnak is érzi a szankciót. Sajnálom, hogy ez történt, szerettük volna, ha Takács Zoli a csapat segítségére tud lenni, de ezt a viselkedést egyetlen játékos sem engedheti meg magának.”

Amíg nem születik döntés Takács Zoltán jövőjével kapcsolatban, addig a futballista az NB III-as csapat edzéseit látogatja.

megosztom