NB I

Sajnálom, hogy nem kaptunk három pontot a teljesítményünkért - Supka Attila

A Videoton Torghelle Sándor utolsó pillanatban szerzett góljával győzte le a Budapest Honvédot hazai pályán az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Supka Attila, a vendégek vezetőedzője szerint egy pontot megérdemeltek volna Fehérváron, Paulo Sousa, a hazaiak mestere elégedett volt csapata küzdőszellemével, amint azt a Sport Tv műsorában elmondták.

Supka Attila (Budapest Honvéd): "Megvalósítottuk, amit elterveztünk. Voltak lehetőségeink az első félidőben, jól levédekeztük a Videotont. De azért ez egy vicces mérkőzés volt, mert az utolsó pillanatban kaptuk a gólt. Ez teljesen letaglózta a csapatot, mert nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy legalább az egyik pontot el tudjuk vinni. Azért, amit a 90 perc alatt tettek a játékosok, jár nekik a gratuláció. Nagyon sajnálom, hogy ezért nem kaptunk három pontot."

Paulo Sousa (Videoton): "Az én csapatom nem harcolt, játszotta a focit, nyerni akart. Az ellenfél védekezni próbált, pontot akart szerezni. Mi a meccs elejétől gólra törtünk, és nyilván sokkal könnyebb lett volna, ha hamarabb betalálunk, de a játékosaink nagy tartásról tettek tanúbizonyságot, és meg tudtuk szerezni a győztes gólt."