Real Madrid

Benzema gólja nem erről a világról való - Mourinho

megosztom

A listavezető Real Madrid rendkívül könnyedén 5-1-re nyert az Osasuna vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján. José Mourinho elragadtatással beszélt csapata támadójátékáról, és Karim Benzema bombagóljáról.

Mourinho elragadtatással beszélt csapata támadójátékáról,és Benzema bombagóljáról. A Real 5-1-re nyert az Osasuna ellen.

"Benzema az első helyzetünket gólra váltotta, amely nem e világról való találat volt" - dicsérte a francia csatárt Mourinho. "Cristiano gólja szintén fantasztikus volt. Két dologban nagyszerűek voltunk ma este: alkalmazkodni tudtunk az Osasuna stílusához, és folyamatosan támadtunk. A kapott gól sem fogott meg minket, jól reagáltunk rá. Tavaly alig volt esélyünk itt a gólszerzésre (2011. januárjában 1-0-ra győzött az Osasuna- a szerk.), most az Osasuna kinyílt 3-1 után, így még nagyobb tér nyílt előttünk, és még több kontrát vezethettünk. Ez egyáltalán nem mindennapos ebben a stadionban, itt nagyon nehéz győzni" - tette hozzá a vezetőedző.

Benzema Marco van Bastent idéző gólja:

 

megosztom