NB I

Amikor mindenki elégedett az egy ponttal

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában a Haladás 2-2-s döntetlent ért el a Kecskemét otthonában, megőrizve ezzel tavaszi veretlenségét. Abban mindkét csapat vezetőedzője egyetértett, hogy jó mérkőzésen osztoztak a pontokon.

Fotó: haladasfc.nyugat.hu

A döntetlennel a Haladás őrzi tavaszi veretlenségét, Artner Tamás vezetésével a szombathelyiek megindultak felfelé a tabellán. Ami Török László együttesét illeti, fontos pontokat hullajtott el a KTE, mivel pénteken a Diósgyőr kikapott Siófokon, így egyik legnagyobb riválisára zárkózhatott volna fel.

Artner Tamás, a Haladás trénere: "Egy jól küzdő, masszív Kecskemét ellen játszottunk egy változatos meccset. Ha a játék egészét tekintjük, igazságos a döntetlen, igaz, ha valaki előzetesen azt mondja nekem, hogy egy pontot szerzünk, elfogadom. Így viszont maradt bennem hiányérzet.- mondta a lefújás után a télen Aczél Zoltán helyére kinevezett szakember.

Török László, a KTE szakvezetője:  "Én is azzal kezdem, ha már kollégám megdícsérte a KTE-t, én is dícsérem a Haladást: nagyon jó csapatról van szó. Nem sikerült az, ami eddig: nem mindig mi domináltunk, dehát ez volt a harmadik meccsünk a héten, persze nem szeretnék emögé bújni.