Brazil foci

Neymart irigységből faragják, de ezért nem hagyja el Brazíliát

A Santos 20 éves sztárja nehezen viseli, hogy a védők rendre faragják őt, de mint mondja, ez nem elég ok arra, hogy elhagyja szülőhazáját és Európába költözzön.

Neymar kedvelt célpontja a brazil védőknek

Ugyan a nemzetközi sportsajtó minden erejével azon dolgozik, hogy Európában láthassa a brazil futball legújabb ígéretét, de Neymar következetesen tagadja, hogy szerződése lejárta előtt az öreg kontinensre költözzön.

A Santosszal 2014-ig szerződésben álló támadó meg nem erősített hírek szerint előszerződést kötött a Barcelona alakulatával, de ennek ellenére a mostani szezonon kívül még két idényt le szeretne húzni hazájában.

Az állandó médiaszereplés, a sztárság, na meg a világ legjobb csapatainak "legyeskedése" Neymar játékostársaiban ellenérzést válthat ki, legalábbis az utóbbi időben talán a kelletténél sűrűbben rúgják fel a szélvészgyors támadót. A jelenség okán többen is azt tanácsolták Neymarnak, hogy egészsége érdekében hagyja el a Santost. Csapattársa, Jorge Fucile szerint ezzel együtt kell élnie a támadónak."Neymar kiszámíthatatlan, a labdával bármit képes megcsinálni, így a védőknek nem sok választásuk marad" - mondta a Santos védője.

"Szabálytalanságok mindenhol vannak - mondta újágíróknak Neymar. "Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo is szenved tőlük, de a Sao Paulo-i Lucas is hasonló cipőben jár  - hozott fel néhány példát a brazil a saját esetére.

"Ettől még nem gondolom, hogy elhagyom Brazíliát" - zárta rövidre a dolgot a csatár.