NBA

Patrick Ewing szívesen lenne a Knicks edzője

  • VNA
megosztom

A New York Knicks legendás játékosa, Patrick Ewing nem tartja irreális elképzelésnek, hogy leüljön egykori csapata kispadjára.

Az ESPN amerikai csatorna információi szerint érdekelné a New York Knicks kispadja a csapat egykori sztárcenterét, Patrick Ewingot. "Minden munka érdekel, de az kétségtelen, hogy New York az otthonom. Most is itt lakom New Jersebyen, így nagyon jól ismerem a csapatot, a szurkolókat és a médiát is" - tett burkolt utalást a tréneri feladatok átvételének lehetőségére a tizenegyszeres All Star játékos, aki 1985 és 2000 között tizenöt szezont húzott le a Knicks csapatában.

A csapat kispadját négy évig birtokló Mike D'Antonit március 14-én küldték el, azóta pedig Mike Woodson megbízott szakvezetőként irányítja a klubot. "Már 8-9 éve segédedző vagyok, olyan kiváló trénerektől tanultak ezen időszak alatt, mint Stan Van Gundy, Jeff Van Gundy vagy éppen Doug Collins. Úgy érzem, megérdemlek egy esélyt" - fogalmazott már egyértelműbben az interjú végén a kétszeres olimpiai bajnok (1984, 1992) Patrick Ewing. Ezt hallva ne lepődjünk meg, ha néhány nap múlva jön is a hivatalos bejelentés a "hatalomátvételről".

 

megosztom