Real Madrid

Özilt már az Interbe is vitte volna Mourinho, de ő jól döntött

A Real Madrid német középpályása, Mesut Özil elmondta, hogy a 2010 nyarán a Real Madrid mellett több európai topcsapat, így az Inter is bejelentkezett érte, de élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a Real Madridot választotta.

A Bild szerint az Inter már 2009-ben vitte volna Özilt, végül Mourinhóval a Real Madridnál kezdte el a közös munkát.A Bild szerint az Inter már 2009-ben vitte volna Özilt - vagyis José Mourinho már ekkor felfigyelt a játékosra, végül a Real Madridnál kezdték el a közös munkát.

"Igaz, hogy 2010-ben több európai élcsapattól, így az Intertől is kaptam ajánlatot. De a döntés, hogy a Realhoz menjek, a lehető legjobb volt. Ez a legnagyobb klub a világon, itt szeretném befejezni a pályafutásomat" - nyilatkozta a napilapnak a még csak 23 éves karmester.

Az újság szerint az Inter 25 millió eurót is hajlandó lett volna áldozni a dél-afrikai világbajnokságon berobbant középpályásra, de Özil végül a királyiakat választotta, akik 15 millió eurót fizettek érte a Werder Bremennek.

"Még csak 23 éves vagyok, messze vagyok karrierem csúcsától. Ennél még sokkal jobb leszek. Kizárólag a Madridra és a válogatottra koncentrálok, ebben az évben történelmet írhatunk: a klubbal bajnokságot és Bajnokok Ligáját, a válogatottal Európa-bajnokságot nyerhetünk" - tette hozzá a török származású, de már Gelsenkirchenben született Özil.