Premier League

Macheda kölcsönjátéka sérülés miatt ért véget, visszatért az MU-hoz

megosztom

Visszatért a Manchester Unitedhez a Queens Park Rangersnél kölcsönben lévő Federico Macheda, hogy kigyógyulhasson bokasérüléséből.

A 20 éves Macheda a 2008-2009-es szezonban mutatkozott be a Manchester Unitedben, és szerzett is néhány fontos gólt a Vörös Ördögök mezében, de azóta nem tudott kitörni a tehetség kategóriából. Az előző idényben kölcsönben hazájában, a Sampdoriában játszott, de 16 mérkőzésen mindössze egy gólig jutott, a most zajló szezonban pedig a Premier League-ben a kiesés elől menekülő Queens Park Rangers vette kölcsön.

Egészen pontosan a QPR előző menedzsere, Neil Warnock, de nem sokkal a tranzakció után a szakembert Mark Hughes váltotta a londoniak kispadján. Ő többnyire csak csereként küldte pályára a csatárt - legutóbb február elején -, aki egyetlen gólt sem tudott szerezni, és most úgy tűnik, véget is ért számára a szezon.

Megsérült ugyanis a bokája, emiatt visszatért anyaegyesületéhez Manchesterbe, hogy kikezeltesse. Ugyanakkor kérdéses, hogy a felépülése után milyen lehetőségei lesznek Sir Alex együttesénél.

megosztom